Meglepetés: Válságelkerülési tanácsok

FIGYELEM, VESZÉLYES INFORMÁCIÓK! LÁTTAM ÉN MÁR TELJESEN KEZDŐ FELHASZNÁLÓKAT AZ INTERNETBŐL VAGYONT SZEREZNI!!!

Talán még nem minden olvasóm számára nyilvánvaló, de a másik életemben online vállalkozókat tanítok számítógép felhasználásra.

Ez a válságos téma szinte mindenkit érint, még azokat is, akik semmit nem érzékelnek belőle. De nyilván mindenkit elérnek az ismerettségi körükből a rossz hírek, a drámák, az elbocsátások, a törlesztőrészlet megnövekedések.

A RizsaNélkül.hu oldalon kolléganőm, Vida Ági összeállított egy válságelkerülési tanácsokat összefoglaló tanulmányt>>(kattints ide, ez egy link, a tanulmány új ablakban nyílik), javaslom, hogy olvasd el! Akkor is, ha nem vagy vállalkozó, akkor is, ha nem érdekel a válság (tudom, hogy érdekel).

Hamarosan egy tréning keretében is fogunk ezekről a témákról beszélni, főleg a hatékony és eredményes munka elvégzésének témájában. Mikor nagy a nyomás, és a forintok után futkosnak az emberek, akkor azt is érdemes hatékonyan csinálni 🙂

Nézd meg a tréning oldalát is, még pár napig szuperkedvezményes áron lehet jelentkezni.  Katt az idővarázs tréning oldalára>>

Találkozzunk!

Kapcsolódó bejegyzések: