Hogyan érj el látványosan ugrásszerű fejlődést a számítógép felhasználásban?

Hogyan boldogulj anélkül, hogy mások állandó segítségére kellene támaszkodnod?

Hogyan fejlődj folyamatosan, hogy többé soha ne maradj le a számítástechnika szupersztrádájáról?

Ingyenes online tanfolyam!

Vajon hány évet kell még meddő, haszontalan számítógépezéssel eltöltened, hogy elkezdjenek igazán fejlődni a készségeid, és végre látványos fejlődést érj el?

Biztosan Te is ismered azt az érzést, amikor ülsz a géped előtt, látszólag minden jól működik, és egyszer csak azt sem tudod, hova kapj hirtelen, mert felugrott egy kis figyelmeztető ablakocska, vagy megrémít egy hibára utaló hangjelzés.

Vagy azt az érzést, mikor hallasz valami új dologról az ismerősöktől, egy szoftverről, egy játékról, vagy egy honlapról, és fogalmad sincs, merre indulj el, hogy megszerezhesd és használhasd végre.

De beszélhetnék arról az érzésről, amikor egy-egy baráti beszélgetés közben buzgón bólogatsz a számítógépes témák felmerülésekor, és még magadnak is alig mered bevallani, hogy nemhogy nem tudod, miről van szó konkrétan, de a mások szájából könnyedén kigördülő szavak szinte egyikét sem érted.

Nem beszélve arról a lehangoló érzésről, ami az irigységgel és a beletörődéssel párosul, mikor látod, hogy mások mennyire profik, Te pedig hozzájuk képest teljesen amatőrnek érzed magad. Ilyenkor ezt gondolod: Ááá, én sosem fogom ezt megtanulni!

Hát nem lenne fantasztikus érzés, úgy odaülni a gép elé, hogy a bekapcsolástól a kikapcsolásig, minden egyes művelettel tisztában vagy?

Nem lenne csodálatos végre megérteni mások beszélgetését, és a konkrét számítástechnikai témáról szóló fórumok látszólag érthetetlen nyelvezetét? Nem lenne megkönnyebbülés végre úgy alkatrészt vásárolni, hogy közben nem dobog a torkodban a szíved, hogy: Na, vajon mennyire vágnak át?

Nem töltene el boldogsággal az a tudat, hogy amihez hozzáfogsz, azt végig is tudod csinálni? Végre kiismerheted a programokat, alkalmazásokat telepíthetsz, fájlokat másolhatsz ide-oda, gyorsíthatod a gépedet, kiismerheted magad ezen a borzasztó nagy interneten, egyszóval Te uralnád a gépedet, és nem ő Téged?

Mindezt néhány hét alatt

A Hogyan váljunk profi felhasználóvá 80 nap alatt tanfolyam nem mást ígér, mint azt, hogy 23 élvezetes, lendületes és valóban hasznos leckén keresztül szinte kézen fogva elvezet Téged a profi felhasználói létbe.

Oda,

  • ahol nincsenek problémák,
  • ahol nincsenek órákig tartó fejvakarások,
  • nincsenek érthetetlen szakszavak,
  • nincs az a dörzsölt boltos, aki át tudna vágni Téged,
  • és nincs többé veszélynek kitett adat!

Annak idején, mikor a tanfolyamot először elindítottuk, a leckéket 80 nap alatt juttattuk el a feliratkozókhoz, de ma már egyben megkapsz minden leckét, így magadnak oszthatod be a haladás ütemét.

A feliratkozás után AZONNAL MEGKAPOD a 23 leckét, ami a legelső leckétől kezdve, szinte húz magával, hogy sokkal magabiztosabb és boldogabb felhasználó legyél.

Mindezt ingyen?

Ez az e-mail tanfolyam ingyenes, mert mi szeretnénk, ha a felhasználók végre jobban képzettebbek lennének. Saját ügyfeleinkkel is jóval könnyebb a kommunikáció, ha értjük egymást, nem pedig azt kell magyarázni egy fatális vírusfertőzés után, hogy hol van az Enter gomb, netán a Power gomb. Ez a tanfolyam teljesen ingyenes.

Figyelem, fontos!

Közel 8000 felhasználó tapasztalata mutatja (ők már kijárták), hogy ez a tanfolyam leginkább azok számára sikeres, akik már legalább néhány hete-hónapja használják a számítógépet.

Ez az anyag nem könnyű. De nagyon célravezető.

Az elején egy félős, bátortalan számítógép tulajdonos vagy, a végén pedig egy magabiztos, nyugodt és boldog profi felhasználó leszel, ezért kezeskedem.

Készen állsz arra, hogy magabiztossá és profivá válj?

Akkor töltsd ki ezt a kis jelentkezési űrlapot, és máris indulunk!

  • Kérlek, valós email címet adj meg, illetve ügyelj az e-mail cím helyességére, mert máskülönben nem tudjuk küldeni a leckéket.
  • A feliratkozás után emailt kapsz a leckék hozzáférésével!

Ui.: Az adataidat óvjuk védjük, és semmilyen szín alatt nem szolgáltatjuk ki harmadik félnek!

Sok szeretettel várlak a profivá válás kapujában:

Vidi Rita

PC Kommandó

Az anyagot az Agena System Kft. biztosítja számodra.

80 nap – tanfolyam” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Visszakövetések: Csapó Ida, a nők és pénz téma HősNője | Gazdag nők - lelkiekben, anyagiakban, és szellemiekben

Vélemény, hozzászólás?