Használod a Facebook-ot?

Használod a Facebook-ot?

Használod a facebookot?

Eredmények

Betöltés ... Betöltés ...

Szeretnél facebook oktatóanyagot arról, hogy hogyan és mire lehet használni ezt a remek közösségi oldalt?

Szeretnéd pontosan tudni, hogy hogyan kell képeket feltölteni, idézetek megosztani, ismerősöket keresni, üzenetet váltani? Szeretnéd elkerülni a Facebook-os veszélyeket?
Ha igen, írd meg alul a hozzászólások között, hogy milyen témakörben szeretnél oktatást a Facebook-ról, és készítek róla nektek videót!

Engem itt találsz a Facebook-on, csak nyomd meg  a Tetszik gombot, és napi kapcsolatba kerülünk! http://www.facebook.com/vidi.rita

 

Kapcsolódó bejegyzések:

Használod a Facebook-ot?” bejegyzéshez 19 hozzászólás

 1. Ilona

  Légyszi, segíts, hogyan kell képet feltölteni, és üzenetet váltani, meg szerintem mindent elmondhatsz, mert én semmit sem tudok.

 2. Imre Döme

  Kedves Rita!
  Már a facebook-on már találkoztam a neveddel az elerhetoingatlanok.com oldalon és be is jelöltelek ismerősnek, nagy örömmel. A oktatásod nagyon hasznos volt, elmentettem minden leckét és ha valamivel nem boldogulok megkeresem. Az okítást nagyon szépen köszönöm.
  A facebook csak nagyjából megy, szeretnék többet tudni róla. A lehetőséget is köszönöm .
  Üdvözlettel : Döme Imre

 3. Köbli József

  Kedves Rita!
  Szeretném, ha nekem is küldenél oltatóanyagot mert keveset tudok a használatáról

 4. Laki Elvira

  Szia Rita!

  A következőben szeretnék segítséget kérni:

  Korábban elfelejtettem 25 rajongónál „ezt a hosszú számokból álló facebook linket” átállítani rövidre. Azt olvastam valahol, hogy talán még ilyenkor is át lehet állítani hogy: facebook.com/weboldal neve

  Erre van valamilyen ötleted?

  Köszönöm,

  üdvözlettel:

  Laki Elvira

 5. Melinda

  Szia, Rita! 🙂

  Hogyan kerülhetem el a Facebook veszélyeit? ….ez az a téma, ami főleg 😉 érdekelne, pár tipp jól jönne ezzel kapcsolatban.

  Előre is köszönöm,
  Melinda

 6. Pados Péter

  Kedves Rita!

  Régóta kapom a leveleidet, oktatóanyagaidat.

  A Facebook…. Nagyon szeretem nézni, de NEM TUDOM okosan használni. Szeretném úgy beállítani, hogy rólam csak a közeli barátok (családtagok) és csak egy-két közösség tudhasson mindent, a többiek csak lássák, hogy vagyok. Nem tudom beállítani, hogy hol szerkeszthetem az időegyenest, hol változtathatom meg az adataimat stb. Valamilyen szinten tudok angolul, de a tutorial nekem nem elég világos.
  Lehet, hogy jól állítok be dolgokat, de mivel csak a jelszavammal (a saját oldalamra)tudok belépni, nem látom, hogy más mit lát belőlem.

  Ha ebben segítenél, nagyon megköszönném.

  Üdvözöl:
  Pados Péter

 7. Németh Tibor

  Kimaradt egy lényeges kategória, igen használom de érzelmileg a szeretem nem szeretem ingert nem vált ki belőlem, mint minden másban itt is van – a használom de két érzelmi véglet nélkül

 8. Vidi Rita Szerző

  Elvira, a facebook oldalad szép nevét itt tudod beállítani: http://www.facebook.com/username/
  (a username helyére nehogy a saját felhasználónevedet írd, csak kattints a linkre. Belépés után egy legördülő menüből kiválaszthatod, hogy melyik oldalad nevét szeretnéd szépre változtatni.)

 9. Erzsi

  Kedves Rita!
  Én is kapom Tőled az oktatóanyagokat, melyek nagyon hasznosak. A facebook-ot is majd szeretném használni, de nem ismerem, így minden információ nagyon hasznos lenne.
  Üdvözlettel: Erzsi

 10. BariZsu

  Szia Rita! Nagyon hasznosak az oktatóanyagaid, élvezettel molyolok… 🙂 A facebook-ot naponta használom.. őszintén szólva majdnemhogycsakcsupán játékra…. :pirulós smiley 😀
  Ez a kikapcsolódásom, a szórakozásom… 🙁
  Tulajdonképpen az okos, és megfontolt használatáról szeretnék többet tudni, mert néha olyan hirdetések stb. jelennek meg az oldalamon, amikhez igazán közöm sincsen… 🙁 Ha észreveszem, rögtön törlöm azokat, de mostanában egy olyan hirdetés mászott be az oldalamra, amin nincs szerkesztési, illetve törlési lehetőség. 🙁
  Várom az ötleteket! 🙂

 11. Jávor Veronika

  Szia Rita!
  Használom a facét és fél év alatt több mint 2500 ismerőst gyűjtöttem. Bronz Bolvan néven vagyok fennt, de az eredeti nevem is megtalálható. Sokat mozgok és népszerűsítem az egyesületünket, programjainkat és a saját termékeimet is. Viszont néha keveslem a lájkokat, de nem vagyok elégedetlen. Nagyon jó dolognak tartom és próbálom is kihasználni a lehetőségeit, ezért minden új ötletre nyitott vagyok. Egyébként régóta az ismerősöm vagy az oldalon, amit nagyon köszönök, és a rengeteg segítséget is köszönöm amit eddig nyújtottál.
  Üdvözlettel: Veronika

 12. Mifets

  Kedves Rita!
  Küzdök a fb.-os ismerősök számának bővítésével. Még mindig nincs meg a 600 új (bár már közel járok), mert megint büntibe kerültem. Számomra kiismerhetetlen ez az oldal. Nem tudom, hogy lehet leállítani az idétlen alkalmazásokra jövő felkéréseket, hogy lehet azt megtenni, hogy ne hol angol, hol magyar szöveggel jöjjenek a rendszerüzenetek, végül is hány bejelölés a megengedett, hogy lehet úgy kapcsolatba kerülni az új ismerősökkel, hogy ott se kapjak valamilyen korlátozást az oldal használatában, stb, stb. Szóval nem meglepő, ha azt válaszoltam, hogy használom, de nem szeretem, ugye?? Képet fel tudtam rakni, de pl. múltkor olvastam hogy jön egy új változás, hogy minden képemet, ismerősök adatait, stb, használhatja reklámra az oldal. Hát elkezdtem keresni a leállítás módját….. Olyan helyek egyáltalán nem voltak nálam amit az útmutató adott, hát logika alapján mentem, min. fél órán át szenvedtem vele……. De valamilyen fotós oldalra ennek ellenére felkerült a fiam képe szavazásra… Lehet hogy nem jó helyet állítottam, pedig a végén a megnevezések már stimmeltek. Szóval nekem azt hiszem a-z-ig lenne szükségem egy ismertetőre, és arra, hogy tulajdonképpen mi a fontos benne? Gondolom nem a pletykák, a chat, meg a játékok…. A felajánlott segítséget előre is köszönöm! Üdv. Stefi

 13. Markaly Ibolya

  Kedves Rita!

  Mindenre vevő vagyok!Én autodidakta módon tanulom a számítógépezést és ebben nagy részt vállaltál Te is az oktatásoddal…amit nagyon szépen köszönök!
  Mindig és mindenhol vevő vagyok bármilyen leckédre.

  Üdv.Ibolya

 14. Katalin

  Kedves Rita! Engem minden érdekel a Facebook-kal kapcsolatban adatvételem ügyben. Ki milyennek látja az üzenőfalamat, hogy működik a megosztás. Az idővonal nagyobb átláthatóságot eredményez-e mások számára, mint a hagyományos adatlap. Mi van azok mögött az alkalmazások mögött, amelyek szerint meg lehet nézni, hogy az elmúlt 24 órában ki nézte meg az adatlapomat.

  Ezen kívül érdekel a saját adatlap szerkesztésének csínja-bínja is (a biztonsági beállításoktól eltekintve is), mert pl. az általam lájkolt oldalak közül van, amit szeretnék törölni, mégis még mindig látszik.

  A fentieken kívül, majdnem biztos, hogy bármiben, amit oktatsz a facebookról, találni fogok valami újat, megvilágosítót.

 15. Maja

  Kedves Rita! Az előttem szólók már feltették az összes kérdést ami a facebook használatával kapcsolatban felmerült bennem.Minden lehetőség érdekel a-z-ig,mivel én is autodidakta mód használom,persze felhasználva az eddig Tőled kapott oktatóanyag felhasználásával.Mivel nem tudok angolul a nyelv elég sok nehézséget okoz nekem. Fordító használatával azért elboldogultam eddig,de sok időbe telik. Köszönöm a felajánlott elérhetőséged a fb-on. Üdv:Maja

 16. Ili

  Kedves Rita!

  Nagyon szeretném profi módon használni a facebook-t, de nagyon keveset tudok róla. Eddig csak nézegettem amit mások töltöttek fel. Teljesen kezdő vagyok, úgyhogy minden érdekel.
  Segítségedet előre is nagyon köszönöm.
  Üdvözlettel: Ili

 17. Orbán Lajos

  ÉN tudatlan es vak vagyok a féleszű,félszeműek között .Minden ezzel kapcsolatos téma érdekel ! Kérlek segíts ahogyan a többi hasonlóan Küzdő társaimnak. Előre is köszönöm !

 18. Orbán Lajos

  Minden a témával kapcsolatos segítséget nagyon szépen megköszönök!!

 19. Bajner Béla

  Kedves Rita!
  Már régóta csodállak azért,hogy mennyi mindennel foglalkozol családos emberként.
  Én egy eightynager ny villamosmérnök vagyok, minden érdekel ,az internetet és a facebookot is használom.Azonban ha a facebook részletes használatáról van megvásárolható jegyzeted vagy könyved az érdekelne.Kérlek tájékoztass a lehetőségekről.

  Előre is köszönöm

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.