Sikeresen kitöltötted a PC Start tanfolyam jelentkezési űrlapját, köszönjük szépen a megrendelést.

Pillanatokon belül kapod az e-mailt a szükséges tudnivalókkal. Ha 1-2 órán belül nem érkezne meg az e-mail, akkor vedd fel velem a kapcsolatot a vidirita@viruskommando.hu e-mail címen. Én látok minden beérkezett megrendelést, tehát tudni fogom, hogy ki vagy és miért írsz 🙂

Csak nyugalom, minden rendben lesz, hamarosan már te fogsz tanítani másokat!

Üdvözlettel
Vidi Rita

PC Start tanfolyam jelentkezés sikerült” bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Mányi László

  Köszönöm szépen az ingyenes oktató anyagokat. Én egy 63 éves nyugdíjas ember vagyok,és teljesen önállóan tanultam könyvből a számítástechnikát. Még nagyon sokat kell tanulnom!

 2. Görgényi István

  Kedves Rita!
  Öreg motoros vagyok a szakmában, de azért mindig tudok – nem is keveset – tanulni a Tőled kapott anyagból.

  Köszönöm és kézcsók
  Görgényi István

 3. Finta Lászó

  Szia Kedves Rita!
  Nagyon szépen köszönöm a „számítógép felgyorsítása”-ra elküldött 9 + az „extra” segítségedet. Nagysegítség volt. Igaz „XP”-re szól, de átlehet vinni Win7 X64-re is, jól lehet alkalmazni. Igaz nekem
  volt egy ingyenes vírusírtóm, az Avast, ami nagyon fogta a számítógépemet. Az avast lecserélésnek egy másik vírusírtó, hatásos és amely nem fogja a sz.gépet, keresése közben találtam az oldaladra. Az ingyenes „Avast”
  vírusírtó 13 trójai virust engedett be, minden jelzés nélkül. Azok is fogták a sz.gépet. Váltottam egy fizetősre, „Gdata” antivírus programra. Az kitisztította a gépemet, és a beállítási intrukcióidat használtam.
  Köszönöm a PC Start tamfolyamra a jelentkezési lehetőséget. Minden jót kívánok neked! Mégegyszer köszönöm!

Vélemény, hozzászólás?