Hibákat tapasztalsz a számítógépeden, laptopodon?

Nem működik? Leáll? Kifagy? Újraindul? Nem kapcsol be? Zúg, zörög, sípol? Túlmelegszik? Nem futnak a játékok? Alig tudod már használni a laptopodat?

Ne kínlódj tovább, van megoldás! – Keszthelyen és vonzáskörzetében

PC Kommandó Számítógép Szerviz

(ha most nincs problémád, akkor is mentsd el ezt az oldalt, hogy később ne kelljen keresgetni)

A leggyakoribb problémák

A leggyakoribb hibák, amik a számítógép tulajdonosát az őrületbe kergetik, nekünk viszont pont ez a szakterületünk, és imádjuk ezeket megoldani:

– Nem indul a számítógép, vagy ha el is indul, nincs kép, nincs hang, bizonyos funkciók nem működnek.

– Lassú a rendszer, vagy épp soha nincs elég hely.

– Leáll, kifagy, újraindul – anélkül, hogy a felhasználó erre utasítást adott volna.

– Bizonyos programok nem működnek, vagy rosszul működnek.

– Megmagyarázhatatlan hibaüzenetek, felugró ablakok, riasztások tapasztalhatóak.

– Bővíteni, modernizálni szeretnéd a géped, de már összezavarodtál a rengeteg, egymásnak ellentmondó információtól.

– Vírusok, kártevők, zsarolók bukkannak fel a gépen.

– Eltűnnek dolgok: ikonok, adatok, szoftverek, opciók.

– Nincs net, nem megy a nyomtató, különböző rácsatlakoztatott eszközök nem működnek (webkamera, mikrofon, kontroller, stb.)

– Nem lehet belőle kihozni a maximumot. Megvetted méregdrágán, és internetezésen kívül másra nem alkalmas. Ez összetett probléma is lehet, amihez mindenképp szakértő szem kell.

– Túlmelegedés, elkoszolódás, por és kosz okozta problémák – amik időről-időre törődést igényelnek még a legtisztább háztartásban és irodában is.

– Különböző okos eszközök hálózaton történő kapcsolódása problémás.

A PC Kommandónál minden napra jut egy X-akta, tehát ha te nem bírsz a számítógépes problémáiddal, az nem a véletlen műve. A mai rendszerek még a szakembereknek is feladhatják a leckét, ezért aztán soha nem érdemes legyinteni a problémákra és halogatni a megoldásukat. Bízd ránk és biztos lehetsz benne, hogy megoldjuk a számítógéped, laptopod gondjait!

A számítógép és a számítástechnika azért van, hogy könnyebbé tegye az életünket, és közben fontos szórakozási, tanulási és kapcsolattartási eszközünk. Ha rosszul működik, vagy nem lehet belőle kihozni a kapacitása maximumát, akkor az boldogtalanná, elégedetlenné fog tenni téged, miközben akadályozni fog a szórakozásban, tanulásban, kapcsolattartásban. Hát, nem erre találták ki, az biztos.

A tökéletesen működő számítógép mindenkinek kijár. De felhasználóként felelősséggel is tartozol azért, hogy megfelelő gondoskodásban részesítsd az által, hogy jó szakembert választasz a hibák megelőzésére és javítására.

Válaszd a PC Kommandót!

Számítógép és laptop szervizelési árak

Vannak óradíjas és fix áras szervizelési díjaink is, és általában egy-egy munka végösszege ezek kombinációjából tevődik össze. A hibafelmérésnél és a munka felvételénél már mondunk egy hozzávetőleges árat, tehát előre tudni fogod, hogy mire számíthatsz.

Árak – PC Kommandó Számítógép és Laptop Szerviz

Diagnosztika, hiba detektálása, bevizsgálás: 8000,- Ft. – Ez csak akkor kerül külön felszámításra, és akkor kérjük külön kell kifizetni, ha végül nem kéred a javítást, de a hibát felderítettük és tanácsokat adtunk a megoldására.

Windows telepítés, számítógépre, laptopra:

Alap Windows telepítés, driverezés, frissítések ellenőrzése, felhasználói szoftverek telepítése – 20000,- Ft.

Windows telepítés, számítógépre, laptopra + adatmásolás

Alap Windows telepítés, driverezés, frissítések ellenőrzése, felhasználói szoftverek telepítése, meglévő adatok lementése, visszamásolása a számítógépre vagy laptopra – 32000,- Ft.

Windows telepítés, számítógépre, laptopra + adatmásolás + beállítások

Alap Windows telepítés, driverezés, frissítések ellenőrzése, felhasználói szoftverek telepítése, meglévő adatok lementése, visszamásolása a számítógépre vagy laptopra, plusz az általad kért beállítások elvégzése – 45.000,- Ft.

Laptop optimalizálás

Teljes körű hardveres és szoftveres átnézés, gyorsítás, belső takarítás (portalanítás), állapot analizálás, felesleges adatok és szoftverek törlése, apróbb, még nem jelentős, de később nagy problémákat okozó hibák feltárása – 20.000,- Ft.

Laptop optimalizálás + adatmentés + tanácsadás

Teljes körű hardveres és szoftveres átnézés, gyorsítás, belső takarítás (portalanítás), állapot analizálás, felesleges adatok és szoftverek törlése, apróbb, még nem jelentős, de később nagy problémákat okozó hibák feltárása, plusz adatok mentése külső adathordozóra és tanácsadás – 30.000,- Ft

Laptop optimalizálás + adatmentés + tanácsadás + bővítés

A fentieken túl a memória vagy meghajtó – ami SSD-t takar általában – beszerzése, beszerelése, rendszer beállításai, Windows telepítés, driverezés, előző rendszerbeállítások és szoftverek klónozása – 49.000,- Ft. Figyelem, ez az ár nem tartalmazza a hardverek árát, azok minden esetben külön számolandóak.

Laptop billentyűzet és/vagy képernyő javítás

Billentyűzet javítás: 10.000,- – 20.000,- Ft. között, függően attól is, hogy mi a konkrét probléma, milyen volumenű a meghibásodás. Az új alaktrészek ára nincs benne a szolgáltatás árában.

Képernyő javítás: nagyon változó, nagyságrendileg a 15.000,-30.000 forint környéki árban kell gondolkodni.

Természetesen minden számítógép és laptop szervizelésénél külön előre közöljük a hozzávetőleges árat, és ha alkatrészekre, hardverekre van szükség, ezekről is pontosan egyeztetünk veled.

Miben különbözik a számítógép és a laptop szervizelése?

Szakmailag és technikailag is van eltérés a két féle platform – számítógép és laptop – között, hiszen a számítógépek sokkal rugalmasabban fejleszthetőek, több lehetőség rejlik bennük ilyen tekintetben (is), és ha hiba lép fel egyik-másik hardverrel, akkor viszonylag könnyen cserélhetőek. Nagy célokra egészen biztosan hasznosabb a számítógép konfiguráció, játékra, videószerkesztésre mindenképp. A számítógép hardverek esetében szóba jöhet a javítás is akár, még mielőtt komplett cserében gondolkodnánk – és ez költséghatékonyabb.

A laptopok manapság már szinte elterjedtebbek, mint az egyedi számítógépek, ami a kompakt kivitelnek és a praktikus hordozhatóságnak köszönhető. Ma már a laptopok is lehetnek erőgépek, sokukon lehet már játszani is, de sajnos a hűtésük nem olyan hatékony, mint a külön házban lévő számítógépeknél, ebből kifolyólag bár kevesebb áramot fogyasztanak, de gyakrabban is hibásodnak meg.

Szoftveres megközelítéssel nincs igazából különbség a laptop és a számítógép között, de hardveres oldalról a laptopok gyakran több kihívást jelentenek, ha például meghibásodik valami – például az akkumulátor vagy a töltő, vagy a billentyűzet, vagy netán az alaplapon bármi -, mert ezek drága alkatrészek, nehéz beszerezni őket és gondos odafigyelést kíván a cseréjük is. Bár nagyon kedveltek és praktikusak, de több a kötöttség is a laptopok esetében, arról például jó eséllyel le lehet mondani, hogy bármilyen hardverüket javítani lehessen, a laptop szerviz esetében az alkatrész csere igazából az alapvetés.

Nem vagy képben ezekkel a számítástechnikai dolgokkal?

Iratkozz fel 80 napos felhasználói kiképzésünkre, ami segít fejleszteni a számítástechnikai készségeidet>>

Hogyan veheted fel velünk a kapcsolatot?

Először érdemes mindenképp telefonálni:

A szervizelés Keszthelyen történik, tehát a telefonos egyeztetés után szükséges lesz elhoznod a gépet/laptopot hozzánk.
Külön kiszállási díjért lehetséges az a megoldás is, hogy mi megyünk el érte, elszállítjuk és vissza is visszük.

A kiszállásnak külön díja van: kiszállási díj kilométerenként 250,- forint.

„Lehet nálatok vásárolni? Külön alkatrészbeszerzést is vállaltok?”

Nem kereskedünk, szolgáltatók vagyunk. Vásárlásban és alkatrész beszerzésben csak akkor tudunk segíteni, ha az alkatrészeket, perifériákat, hardvereket be is építjük a szolgáltatásunk keretében. Ha csak vásárolni szeretnél, akkor érdemes inkább boltot keresned, nem szervizt :).