Köszönet és hála

Köszönet az Olvasóimnak!
Köszönet az Olvasóimnak!
 • Köszönet azoknak az olvasóimnak, akik hálás leveleket írnak és megmutatják, mennyit fejlődtek már a tanfolyam által.
 • Köszönet azoknak, akik észrevesznek egy-egy bakit, és jelzik, jószándékúan.
 • Köszönet és hála azoknak, akik bár véletlenül leiratkoznak, de sietnek vissza a tanfolyamra…
 • Köszönet és hála azoknak is, akik továbbajánlják ismerőseiknek a lehetőséget, és nem maguk írják be az ismerős nevét és egyéb adatait…
 • Köszönet azoknak is, akik, amikor már nem kérnek több levelet, maguktól megtalálják a leiratkozási lehetőséget, amit a törvény szerint minden levélben biztosítunk, és nem írnak nekem felháborodott hangú levelet, mely szerint „azonnal és irgumburgum”.
 • Köszönöm külön azoknak, akik végigolvassák a leveleimet,
 • és örök hálám azoknak, akik kommentelni is szoktak 🙂

Szeretettel:

Rita

Kapcsolódó bejegyzések:

Köszönet és hála” bejegyzéshez 11 hozzászólás

 1. Schubert András

  Kedves Rita!
  Nem régóta vagyok webuser, de undorít az idióta reklám- és lehúzásdömping, ami ma a netet uralja. Ezért is félve íratkoztam fel hozzád. De a te szolgáltatásod jó, hasznos és megbízható. Ez pedig hosszú távon kifizetődő. Mint végzett CCNA-s, örülök, hogy tanulhatok tőled. Kezdem megkedvelni a laptopom… Csak így tovább, hajrá és minden ilyesmi_!!!

 2. Timi

  Köszönet a köszönetért. Én is köszönök mindent!

 3. ANi

  Rita, számomra a megtiszteltetés és igen nagy öröm, hogy egyáltalán ismerhetlek!!! Egy fantasztikus, csodálatos ember és üzletasszony vagy, – nekem több téren példaképem!!!
  Én köszönöm!!!

  Áldott, békés, derűs, nagyon szép napokat, minden téren egyre több sikert, sok-sok szeretettel: ANi.

 4. Zsuzsa

  Nekem kell megköszönni azt a sok segítséget és okosságot, amit itt tanultam és hasznosítottam munkám során és otthon. Nagyon jó ötletnek tartottam azt a felmérést, amit nem olyan régen végeztél a felhasználók tudásszintjéről. További sok sikert !

  Zsuzsa

 5. Máté Lajosné

  Rita!
  Köszönöm a hasznos tanácsaidat,lehetővé tetted számomra hogy ismereteimet bővitsem,próbáljak bátran próbálkozni. Örülök ,hogy feliratkoztam a tanfolyamra,igy nem csak ismereteket szereztem ,hanem megismerhettem egy igen nagyszerü embert is.Köszönök minden.Sok sikert kivánok munkádhoz.
  Irma

 6. Kovács Tiborné

  Kedves Ritám!
  Köszönöm, hogy vagy és ilyen vagy.
  Anyák napja alkalmából köszöntelek téged, legyen kellemes hétvégéd.
  Üdv. Gabi

 7. Zita

  Kedves Rita!

  Köszönöm a lehetőséget amit biztosítottál számomra és még sokaknak.Otthonomban tudhattam
  meg még többet a géphasználatáról.Most már bátrabban ,magabiztosabban használom a gépet.Még sokat kell gyakorolnom,hogy profivá válhassak ,de talán ez természetes.
  További sikeres munkát! Zita

 8. Laci

  Szia édes Rita!

  Én ugyan nem vok már mai kezdő(26 múltam) és amire kell arra kitünöen tudom a gépem használni, mostanába főlleg netezésre. Esetleg msnezésre vagy zenehalgatásra. De úgygondolom az ember mindig tanulhat újjat igy feliratkoztam. Hátha tanulok tőlled is, gondolkoztam a fizetösön mert kellene az oklevél róla, de egyenlőre nem. Sok puszi!!

 9. Mónika

  Kedves Rita!
  Szeretném megköszönni a lehetőséget,hogy itthon tanulhatok az anyagodból.Nagyon megszerettelek téged és az anyagot,annyira értelmesen és részletesen mondassz el minden,hogy ténleg még a butácska is megérti a szöveget,ahogy mondod konyhanyelven.Nekem négy hónapja van netem és amit eddig tuttam azt mind magamtól fedesztem fel senki nem segített.Az anyagoddal meg mégjobban megértek mindent.
  Még egyszer köszönöm,hogy veled összehozott a sors.
  Sok,sok puszi érte
  Mónika

 10. Vidi Rita Szerző

  Kedves Mónika!

  Én köszönöm, nagyon örülök, hogy segítenek az anyagok, számomra ez a legfontosabb, hogy hasznos legyen! 🙂

 11. Stamfel Andrea

  Kedves Rita!

  Pontosan erre van szükségem! Nagyszerű, amit csinálsz! Köszönet érte.

  Most jelentkeztem és már túl is vagyok az első két leckén. Nem én telepítettem a gépem, így kissé nehezített a terep, de elszánt vagyok, mert tudni akarom, mi micsoda és hogy tudok bármit megcsinálni, amire szükségem van. Már le is pakoltam egy csomó ikont az asztalról, az egerem is hipergyors (meg még a háttérképem is az, amelyik nekem tetszik..:-)).
  Várom a következő leckéket és őszintén hálás vagyok Neked, amiért megosztod velünk a tudásodat, tapasztalatodat!

  Üdv,
  Andrea

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.