Köszönet és hála

Köszönet az Olvasóimnak!
Köszönet az Olvasóimnak!
 • Köszönet azoknak az olvasóimnak, akik hálás leveleket írnak és megmutatják, mennyit fejlődtek már a tanfolyam által.
 • Köszönet azoknak, akik észrevesznek egy-egy bakit, és jelzik, jószándékúan.
 • Köszönet és hála azoknak, akik bár véletlenül leiratkoznak, de sietnek vissza a tanfolyamra…
 • Köszönet és hála azoknak is, akik továbbajánlják ismerőseiknek a lehetőséget, és nem maguk írják be az ismerős nevét és egyéb adatait…
 • Köszönet azoknak is, akik, amikor már nem kérnek több levelet, maguktól megtalálják a leiratkozási lehetőséget, amit a törvény szerint minden levélben biztosítunk, és nem írnak nekem felháborodott hangú levelet, mely szerint „azonnal és irgumburgum”.
 • Köszönöm külön azoknak, akik végigolvassák a leveleimet,
 • és örök hálám azoknak, akik kommentelni is szoktak 🙂

Szeretettel:

Rita

Kapcsolódó bejegyzések:

Köszönet és hála” bejegyzéshez 11 hozzászólás

 1. Schubert András Válasz a bejegyzésre

  Kedves Rita!
  Nem régóta vagyok webuser, de undorít az idióta reklám- és lehúzásdömping, ami ma a netet uralja. Ezért is félve íratkoztam fel hozzád. De a te szolgáltatásod jó, hasznos és megbízható. Ez pedig hosszú távon kifizetődő. Mint végzett CCNA-s, örülök, hogy tanulhatok tőled. Kezdem megkedvelni a laptopom… Csak így tovább, hajrá és minden ilyesmi_!!!

 2. ANi Válasz a bejegyzésre

  Rita, számomra a megtiszteltetés és igen nagy öröm, hogy egyáltalán ismerhetlek!!! Egy fantasztikus, csodálatos ember és üzletasszony vagy, – nekem több téren példaképem!!!
  Én köszönöm!!!

  Áldott, békés, derűs, nagyon szép napokat, minden téren egyre több sikert, sok-sok szeretettel: ANi.

 3. Zsuzsa Válasz a bejegyzésre

  Nekem kell megköszönni azt a sok segítséget és okosságot, amit itt tanultam és hasznosítottam munkám során és otthon. Nagyon jó ötletnek tartottam azt a felmérést, amit nem olyan régen végeztél a felhasználók tudásszintjéről. További sok sikert !

  Zsuzsa

 4. Máté Lajosné Válasz a bejegyzésre

  Rita!
  Köszönöm a hasznos tanácsaidat,lehetővé tetted számomra hogy ismereteimet bővitsem,próbáljak bátran próbálkozni. Örülök ,hogy feliratkoztam a tanfolyamra,igy nem csak ismereteket szereztem ,hanem megismerhettem egy igen nagyszerü embert is.Köszönök minden.Sok sikert kivánok munkádhoz.
  Irma

 5. Zita Válasz a bejegyzésre

  Kedves Rita!

  Köszönöm a lehetőséget amit biztosítottál számomra és még sokaknak.Otthonomban tudhattam
  meg még többet a géphasználatáról.Most már bátrabban ,magabiztosabban használom a gépet.Még sokat kell gyakorolnom,hogy profivá válhassak ,de talán ez természetes.
  További sikeres munkát! Zita

 6. Laci Válasz a bejegyzésre

  Szia édes Rita!

  Én ugyan nem vok már mai kezdő(26 múltam) és amire kell arra kitünöen tudom a gépem használni, mostanába főlleg netezésre. Esetleg msnezésre vagy zenehalgatásra. De úgygondolom az ember mindig tanulhat újjat igy feliratkoztam. Hátha tanulok tőlled is, gondolkoztam a fizetösön mert kellene az oklevél róla, de egyenlőre nem. Sok puszi!!

 7. Mónika Válasz a bejegyzésre

  Kedves Rita!
  Szeretném megköszönni a lehetőséget,hogy itthon tanulhatok az anyagodból.Nagyon megszerettelek téged és az anyagot,annyira értelmesen és részletesen mondassz el minden,hogy ténleg még a butácska is megérti a szöveget,ahogy mondod konyhanyelven.Nekem négy hónapja van netem és amit eddig tuttam azt mind magamtól fedesztem fel senki nem segített.Az anyagoddal meg mégjobban megértek mindent.
  Még egyszer köszönöm,hogy veled összehozott a sors.
  Sok,sok puszi érte
  Mónika

 8. Stamfel Andrea Válasz a bejegyzésre

  Kedves Rita!

  Pontosan erre van szükségem! Nagyszerű, amit csinálsz! Köszönet érte.

  Most jelentkeztem és már túl is vagyok az első két leckén. Nem én telepítettem a gépem, így kissé nehezített a terep, de elszánt vagyok, mert tudni akarom, mi micsoda és hogy tudok bármit megcsinálni, amire szükségem van. Már le is pakoltam egy csomó ikont az asztalról, az egerem is hipergyors (meg még a háttérképem is az, amelyik nekem tetszik..:-)).
  Várom a következő leckéket és őszintén hálás vagyok Neked, amiért megosztod velünk a tudásodat, tapasztalatodat!

  Üdv,
  Andrea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük