Hogyan érdemes nekifogni a tanulásnak?

Ha fejleszteni szeretnéd a számítástechnikai, felhasználói tudásodat, akkor nagyon gyorsan kiderül, hogy nem lesz egyszerű dolgod.
Ez nem olyan, mint megtanulni horgolni, vagy kötni, és elindulni az egyszerű fogásoktól, aztán haladni a mesteri szint felé.
Már a számát sem tudom, mennyi oktató anyagot írtam már meg, de mindegyiknél előfordult az a „problémám”, hogy: „Ahhoz, hogy EZT megértse az olvasóm, ahhoz már tudnia kellene AZT. De ahhoz, hogy AZT gyorsan elmagyarázzam, ahhoz el kell mondanom még EMEZT, AMAZT, és EGYEBEKET.”

Ugyanez a probléma fennáll a felhasználó, az okulni vágyó internetező olvasó, vagyis a Te részedről is.
Csak éppen lehet, hogy nincs annyi rálátásod a dolgok egészére, hogy ezzel tisztában légy.
Mostantól viszont már tudod: a számítástechinkában nem lehet elindulni a nulláról, és egyenletes tempóban haladni a csúcs felé, mert rengeteg elágazás, kapcsolódó információ, külön magyarázat szükséges.

Végül is nincs ezzel gond, csak akkor, ha, mint érdeklődő, elveszted a türelmedet, mert úgy gondolod, hogy: Én csak EZT akarom tudni.
Az EZ bevonz még legalább három fogalmat; három A4-es oldalnyi magyarázatot, és egyértelműen háromszor annyi tudást, mint amennyit eleve megcéloztál.
Ez benne a fantasztikus!

Mikor elindítottam a 80 napos tanfolyamot, egy pár órát tervezgettem, hogy milyen témák bukkanjanak fel, milyen sorrendben, és végül, ez a 20 lecke, úgy, ahogy most van, ez szuperül megállta a helyét.
Annyit már most elárulok: nem a kettes számrendszerrel, és nem a számítógép fogalmával kezdjük…
Sokkal inkább a felhasználói mivoltod tisztázásával, és néhány gyakorlati, gépgyorsító praktikával.

Feliratkoztál már a „Hogyan váljunk profi felhasználóvá 80 nap alatt” e-mail tanfolyamra?

Név: *
Email: *
Lakcím:
Önszántadból iratkozol fel?:
Beleegyzel, hogy hírlevelet küldjünk az akciókról?:

Ha természetes személyként iratkozol fel, akkor kérlek töltsd ki a lakcím mezőt (teljes lakcím kell, nem csak a város. Tudnod kell, hogy a címed helyességét senki nem fogja ellenőrizni!) és írd be, hogy önszántadból iratkozol fel, és, hogy elfogadod a hírlevél jellegű leveleket. A levelekről bármikor leiratkozhatsz természetesen.

Ha vállalkozóként, vagy cég képviselőjeként iratkozol fel, akkor csak a csillaggal jelölt mezőket kell kitöltened.
Erre a fura feliratkozásra a 2008. szeptember 1-én megváltozott Gazdasági reklámtörvény és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggõ szolgáltatásokról szóló törvénymódosítások miatt van szükség.
Bármilyen módon iratkozol is fel, a tanfolyam teljesen INGYENES, de a hatályos törvényeknek csak így tudnak megfelelni az online cégek.

Ui.: Természetesen az általad megadott adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük, és leiratkozás esetén azonnal töröljük! Harmadik fél részére nem szolgáltatjuk ki, semmi szín alatt.

Kapcsolódó bejegyzések:

Hogyan érdemes nekifogni a tanulásnak?” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Visszakövetések: Propeller

  2. stugelné kiss mária

    a szobi müvelödési házban volt 3 -napos gyors-tanfojam.ott ajánlottak téged segitségül. mejet- szeretnék ezuton is megköszönni.nagyon örülök a segitségednek. igymindent megtarthatok. köszi marika.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.