PC Kommandó dizájn blokk – Saitek audio-200

Új rovatunkban olyan hasznos, sőt szép külső eszközöket és jó megoldásokat fogunk megmutatni, amiket már kipróbáltunk, és beléjük szerettünk:)

Első a PC Kommandó dizájn blokk sorozatban a Saitek audio-200 hangszóró, ami a hanghatásával elvarázsolt, ugyanakkor a tenyeremben is elfér.

PC Kommandó dizájn blokk – Saitek audio – 200 – VIDEÓ>>(kattints, új ablakban nyílik)

Nézd meg! (én is rajta vagyok :))

Kapcsolódó bejegyzések:

PC Kommandó dizájn blokk – Saitek audio-200” bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Kovács Tiborné

  Kedves Rita!
  Igazán jó kis kütyüt mutattál be, a két hang között „énekelni” lehet a különbséget.
  Az ára csak kíváncsiságból érdekelne.
  Üdv. Gabi

 2. Jeszenszki Marcsi

  Szia Rita valóban jó a hangja és tényleg klasszul néz ki.De csak a laptopokhoz jó vagy más gépek is használhatják,és hol lehet kapni?
  Köszi Marcsi

 3. Vidi Rita Szerző

  Gabi, a hangszóró 5500,- körül van.

  Marcsi, ez bármilyen géphez jó, amin van hangkártya bemenet (mindegyiken kell lennie), és egy állandó helyen is dizájnos, ott a gép körül 🙂

  Nálunk van a boltban még 1 darab, és több nem is nagyon lesz, mert a forgalmazó szerint kifutó termék. (Lehet, hogy jó szerencsével lehet még máshol is találni, de Laci elhozott a nagykertől minden darabot :)) Tehát 1 van még a boltunkban.

 4. Mirrrcike

  Szia Rita!

  Ez a kis kütyü tényleg elképesztô! Gyorsan körbejártam kicsit, másnak mi a vélménye róla, és mondhatom, hogy nem csak mi csajok ill.” unatkozó dilettáns háziasszonyok” vagyunk tôle elájulva, hanem pl. az alábbi linken olvasható német tesztelôk is a netzwelt-en, ami egy rangos fórum.

  http://www.netzwelt.de/news/72789-alien-spiegelei-saitek-lautsprecher-a-200-test.html

  Szóval, nekem is kellene legalább egy ilyen kütyü, ( szuper ajándék lesz a fiamnak az új laptopjához…). Ha Ti már nem tudjátok utánrendelni, akkor valahol próbálkozom máshol – van esetleg ötleted, hol kezdjem? Partnercéged, akit ajánlasz?

  Köszönettel a figyelemfelkeltésért! Bôségben áldott napokat kívánok!

  Mirrrcike

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.