Miért kell a nőknek egy külön szakasz?

Amikor nemrégiben azt olvastam egy felmérésben, hogy Magyarországon a nők 70%-a személyes életcéljának a háztartási munkák elvégzését tartotta, akkor úgy éreztem magam, mint Xéna egy-egy rázósabb helyzetben: tudtam, hogy nálam van az igazság, de tudtam azt is, hogy olyan harc előtt állok, amiben otthagyhatom a fogamat… (más szóval kifejezve: elveszíthetem a lelkesedésemet).

Magyarországon az információs írástudás még gyerekcipőben jár, sajnos ebben is, mint minden másban jócskán el vagyunk maradva a környező országokat tekintve, ráadásul ebben az a legszomorúbb, hogy ez tulajdonképpen a legcsekélyebb mértékben függ a pénztől.

Iratkozz fel a folytatásért!

A Női Szakasz 7, nők számára készült levelet tartalmaz, 4 szemléletformáló, szemfelnyitó, elgondolkodtató részt, és 3 nagyon gyakorlatias, a nők erősségére – kommunikációs készség – alapozó oktatóanyagot. A sorozatról bármikor le lehet iratkozni!


Név:
*
Email: *

Ha úgy gondolod, hogy nőként az életednek kizárólag a házimunkáról, a családi tűzhely őrizgetéséről és a csendes háttérmunkálatokról kell szólnia, akkor kérlek semmiképp ne iratkozz fel, mert abban az esetben ezek a levelek nem hozzád íródnak! Ezt a néhány szemfelnyitó e-mailt azoknak készítettem, akik előnyt szeretnének kovácsolni abból, hogy nőként belecsöppentek az információs társadalom adta lehetőségek tárházába!

Ha szeretnél előnybe kerülni, szeretnéd tudni, hogyan veheted fel ezt a szédületes ritmust, miközben semmi, amivel foglalkozni szoktál, nem szenved hiányt, akkor iratkozz fel, ígérem, izgalmas lesz!

Csakis az érett lelkű nők képesek túllépni női szerepeiken s fölismerni, hogy önálló és szabad lények, akiknek sorsa – bár velük összefügg, de – nem csupán a Férfi.
Müller Péter

Várlak szeretettel,
Vidi Rita


Név: *
Email: *

A Női Szakasz a PC Kommandó és a HősNők.hu közös kezdeményezése.
A sorozatról bármikor le lehet iratkozni. Az adataidat megfelelően védjük, és harmadik fél részére soha nem adjuk át. A feliratkozással beleegyezel abba, hogy számodra küldjünk egyéb ajánlatokat is, amik számítógéppel és nőkkel kapcsolatosak.

Ritart Academy Ltd

Vélemény, hozzászólás?