Hogyan váljunk profi felhasználóvá 80 nap alatt? 

Sikeres feliratkozás!

Sikeresen feliratkoztál a „Hogyan váljunk profivá 80 nap alatt?” című ingyenes számítógép tanfolyamunkra.

Ezekben a pillanatokban már úton van az első e-mail az általad megadott postafiókba, addig is íme egy kis olvasnivaló: (az oldal alján megtalálod a két első lecke linkjét is!)

Tudtam, hogy ez különleges nap lesz!

Reggel, mikor felkeltem, már tudtam, hogy különleges nap lesz ez a mai: végre Te is jelentkezel az e-mail tanfolyamunkra!

Hidd el, ezek részemről nem csak nagy szavak, mert én ezt komolyan gondolom, és később, mikor már jobban megismersz, te is megbizonyosodhatsz arról, hogy mennyire különleges jelentőségű számunkra az, hogy te is itt vagy már velünk.

Engedd meg, hogy először is elmondjam Neked azt, hogy miért tegeződöm! Nem azért, mert nem tisztellek, vagy nem tudom, hogy ismeretlenekkel nem illik rögtön bizalmaskodni, hanem azért tegezlek, mert úgy érzem, hogy közel állunk egymáshoz érdeklődési körben, és fiatalos lelkületben is. Lehetsz akár 15 éves, akár 98, én bizony tegezlek, mert mi hasonlítunk, és mostantól egy húron pendülünk!
Az elmúlt három év alatt egyébként többször bebizonyosodott, hogy a tanulók életkora a 12 és a 83 éves kor között mozog!

Néhány szót szólnék bizonyos alapvető tudnivalókról, amelyek az e-mail tanfolyammal kapcsolatosak.

Mostantól olvass nagyon figyelmesen!

Ezt az e-mail tanfolyamot azért találtuk ki, hogy a kezdő felhasználók, és azok, akiknek nem volt lehetőségük fizetős tanfolyamokon, vagy főiskolákon elsajátítani a szükséges készségeket, azok a felhasználók se legyenek hátrányban a többiekkel szemben. Sőt! Akár még jócskán előnybe is kerülhetsz a tanfolyam végére, vagy ha van hozzá affinitásod, tehetséged, akkor még előbb is!

Mint már tudod, ez a tanfolyam ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár Rád nézve!

Minden olyan kulcsfontosságú témát felvettem a leckék közé, amelyek megkönnyítik és meggyorsítják számodra a mindennapi géphasználatot, és nem elvetendő, hogy sokkal, de sokkal biztonságosabbá is teszik az életet.

A leckékben nem használok felismerhetetlen kifejezéseket, mindent a köznapi nyelvre ültetek át, sőt, néha megpróbálok egészen más területről vett példákkal illusztrálni, hogy könnyebben beépüljön az agyad megfelelő részeibe a tudnivaló.

De figyelem! Lehet, hogy az ismerőseid magyarázatot fognak követelni arra nézve, hogy mikor és hogyan tettél szert ekkora nagy szakértelemre! Tedd meg nekem, hogy ebben az esetben ajánlod nekik is a tanfolyamot! Köszönöm!

A rendszer úgy van megalkotva és beállítva, hogy 4 naponta kapd meg a leckéket, az utolsót pont 80 nap múlva! Volt már rá példa, hogy rendkívüli és nagyon sürgős információt soron kívül kellett kiküldenem a tanfolyam résztvevőinek, de ez olyan esetekben fordul csak elő, mikor szinte már-már életbevágóan fontos, hogy tudj az adott információról, vagy pedig olyan sok embert érint, hogy én is hírt adok róla.

Fontos tipp: a leckéket azonnal olvasd el kérlek, amint megkapod, ne tedd félre, hogy „Majd elolvasom”, mert Te is, én is tudjuk, mit jelent ez: sosem olvasnád el.

Még egy tipp: A több mint 8000 tanfolyami résztvevő egy kicsiny hányadánál előfordult már sajnos, hogy néha, egy-egy leckéről szóló értesítőt SPAM státuszba sorolt az e-mail kiszolgáló SPAM szűrője (ez azért lehet, mert rendszeresen érkeznek a leckék, és ez gyanús egy SPAM-szűrő számára).

A megoldás az, hogy az e-mail (vidirita@pckommando.com) címemet el kell mentened a saját címlistádba, így nem fordulhat elő, hogy nem kapod meg a leckéket! (Változó, hogy melyik szolgáltatónál/levelező programnál, hogyan kell elmenteni a címlistába a címeket, általában az e-mail címre jobb gombbal kattintással ki lehet választani, hogy milyen műveleteket szeretnél végezni, itt beállíthatod, hogy Címlistába mentés. )

Citromail-nál és freemail-nél lévő e-mail cím tulajdonosokhoz külön kérés:a postafiókhoz tartozó levélszemét szűrőt állítsd be úgy, hogy ne törölje kérdés nélkül a rendszer a SPAM-ket, hanem megjelölt tárgymezővel engedje be! A citromail és utóbbi időben a freemail is, indokolatlanul kiszűrnek teljesen legális magánleveleket is a túlságosan erős spam-szűrője miatt, köztük a 80 napos némelyik leckéjét is. (Tessék, el sem kezdjük még, és máris feladatokat adok;) )
A spamszűrő beállításáról íme egy videó, egy böngészőlapon fog lejátszódni. Így az első levélnél hallhatod már a hangomat is :).

http://kommandotar.com/spammappa/spammappa.html

Ha nem indulna el a videó, akkor vár rád még egy feladat:
A böngészőkbe beépülő flash lejátszót kell frissítened. Nem bonyolult!
Csak kattints ide:

http://get.adobe.com/flashplayer/

Az Agree and install now gombra kell kattintani. Ekkor kérni fogja, hogy zárj be mindent, majd végigmegy a telepítés, és a böngésződ következő indításakor már lejátszódik a videó.

Egyébként a számítástechnikában a problémák esetén mindig az az első,
hogy újraindítjuk a hibásan működő programot, vagy újraindítjuk a Windowst. Ez a böngészőre is vonatkozik, ha esetleg kifagy, lelassul. De ne szaladjunk ennyire előre, a lényeg, hogy megkapd a többi levelet is, ezen pedig csak úgy segíthetünk, ha beállítod a spamszűrőd szűrési paramétereit egy fokkal enyhébbre, mint amin most van. Nyugalom, ez nem fog veszélyekkel fenyegetni. A spam-ekről egyébként is bőven lesz még szó!

Ez volt eddig az előinformáció, most jönnek a leckék!

Az első két leckét egyben, ezen a címen érheted el: (kattints a linkre, vagy másold be a böngésződ címsorába!)

https://pckommando.com/80-nap-ujratoltve/definicio-es-az-elso-gyakorlati-lecke/

A 80 napos tanfolyam ingyenes és az is marad. A levelekről bármikor leiratkozhatsz. Hamarosan megkapod az első, visszaigazoló levelet, addig is olvasd el az első két leckét, a fentebbi linken!

Jó tanulást!

Haladó anyagra van szükséged? 

Ez hasznodra lehet, de csak saját felelősségre!

Lassú gépek begyorsításához kattints ide (új ablakban nyílik)>>

Üdvözlettel:
Vidi Rita